Atac sângeros în California. Un bărbat şi-a ucis soţia şi alte patru persoane

Atac sângeros în California. Un bărbat înarmat a ucis cinci persoane în Bakersfield, printre victime aflându-se şi soţia sa. Criminalul s-a sinucis chiar înainte să fie prins de un adjunct al şerifului.

Atacurile au avut loc într+o casă şi la sediul unei companii de camionete din Bakersfield, oraş situat la 145 kilometri distanţă de Los Angeles.

Deocamdată nu e cunoscut motivul atacurilor.

„Evident, nu sunt atacuri la întâmplare”, a declarat şeriful Donny Youngblood pentru KERO-TV, care a dezvăluit că persoanele au murit la scurt timp una faţă de alta.

Bărbatul înarmat a mers la o companie de camionete alături de soţia sa în jurul orei locale 17:30 şi s-a confruntat cu un bărbat.

„Suspectul a împuşcat persoana respectivă şi apoi s-a întors şi a împuşcat-o pe soţia sa”, pentru ca ulterior să urmărească şi să împuşte un alt bărbat, a precizat Youngblood.

Atacatorul s-a dus apoi la o casă şi a împuşcat cele două persoane aflate înăuntru. El a furat ulterior maşina unei femei şi s-a îndreptat către autostradă. Acolo a fost depistat de un adjunct al şerifului, iar în momentul în care adjunctul l-a confruntat pe atacator, acesta s-a sinucis împuşcându-se în piept. 

Identitatea atacatorului nu a fost făcută publică, scrie observator.tv

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu