ATAC MONSTRUOS! "Da, i-am omorât! Și ce dacă?". Mărturiile unui tânăr care şi-a MĂCELĂRIT PĂRINŢII CU UN CIOCAN

O discuție ceva mai aprinsă între un tânăr și părinții acestuia s-a transformat într-o baie de sânge, într-un atac monstruos extrem de brutal îndreptat împotriva bieților oameni, scrie Libertatea.

Din rațiuni care nu-și găsesc explicații logice, băiatul în vârstă de 27 de ani a tăbărât cu ciocanul asupra părinților, cărora le-a zdrobit țestele cu zeci de lovituri năucitoare.

Tatăl s-a stins cu capul crăpat, iar mama criminalului se luptă pentru viață într-un spital. În fața acestui tablou sângeros, asasinul a mărturisit senin, fără nici cea mai mică remușcare: "Da, i-am omorât! Și ce dacă? Asta e!".

Când a ieșit în stradă cu hainele pline de sânge și cu un ciocan în mâni care încă purta urmele măcelului consumat în apartamentul familiei din Sighet, România, vecinii au realizat că s-a întâmplat ceva groaznic. Cu atât mai mult cu cât tânărul din fața lor bolborosea întruna "I-am omorât, i-am omorât"…

Când au intrat în locuință, în sufragerie zăceau părinții atacatorului, ambii cu capetele zdrobite în urma zecilor de lovituri de ciocan pe care le-au încasat. Pentru bărbat – tatăl tânărului -, nu s-a mai putut face nimic. Omul s-a stins înainte să poată primi ajutor medical.

"Era desfigurat, avea capul zdrobit complet. A murit pe loc din cauza gravelor leziuni și a hemoragiei puternice. Practic, loviturile extrem de puternice i-au crăpat capul și i-au împrăștiat creierii", au dezvăluit surse judiciare.

Nu se știe cum, mama criminalului  – care, probabil, nu a fost ținta sa principală – a avut ceva mai multă șansă și a scăpat cu viață atacului barbar căruia i-a căzut victimă din motive care încă nu se cunosc.

”Are leziuni la cap care sunt grave. Este într-o perioadă critică, iar medicii vorbesc despre șanse rezervate de supraviețuire. Femeia a fost internată la spital în Baia Mare, unde a și fost operată”, au adăugat aceleași surse.

Expertiza psihiatrică va decide dacă asasinul va ajunge în închisoare sau într-un spital

În ancheta care urmat, ucigașul – un pacient al spitalelor de neuropsihiatrie unde a și fost internat recent – i-a uimit până și pe anchetatori cu seninătatea cu care a mărturisit atacul extrem brutal îndreptat împotriva părinților lui.

”Da, i-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”, ar fi spus el crezând că atât tatăl, cât și mama lui au căzut secerați sub loviturile sale de ciocan.

Istoricul său medical, legat de afecțiunile psihice pentru care a fost tratat și internat, va fi comparat cu rezultatele expertizei psihiatrice la care ucigașul va fi supus în următoarele două, poate trei săptămâni.

”A fost internat sub pază în spitalul din Sighet pentru a fi expertizat psihiatric. Oricum, nu se prea poate vorbi cu el acum, pentru că este agitat rău, motiv pentru care nu știm încă ce l-a determinat să-și atace părinții cu atâta violență și să le sfărâme capul cu ciocanul. Încă nu s-a luat nici o măsură împotriva lui. Așteptăm rezultatele investigațiilor medicale. Așa vom ști dacă e sănătos și va fi acuzat de omor sau dacă e bolnav și va fi internat într-un spital de specialitate”, ne-au explicat surse apropiate anchetei.

Experții vor să afle și dacă asasinul simulează nebunia

Specialiștii care-l investighează pe tânărul în vârstă de 27 de ani vor să afle și dacă acesta simulează o boală psihică de care ar fi putut scăpa anterior prin tratamentele la care a fost supus în repetate rânduri, în ultima perioadă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu