ATAC CU CUŢITUL în plină stradă! O persoană a fost înjunghiată MORTAL, iar alta grav rănită

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat mortal sâmbătă seară, în judeţul Suceava, iar fratele său mai mare cu doi ani a ajuns rănit la spital. Băiatul care a supravieţuit le-a spus poliţiştilor că el şi fratele său au fost atacaţi de un necunoscut, dar anchetatorii nu exclud ca el să fie autorul crimei.

Crima a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe o stradă de la periferia oraşului Fălticeni,.

Potrivit poliţiei locale, o persoană a sunat la 112 să anunţe că a găsit pe cineva căzut pe stradă, echipa de intervenţie descoperind un adolescent în vârstă de 15 ani mort după ce fusese înjunghiat în zona inimii.

În apropiere de locul unde a fost identificat corpul băiatului a mai fost descoperit un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, frate cu cel decedat, care avea o rană în zona umărului şi care a declarat că o persoană necunoscută i-a atacat fără motiv.

Tânărul a fost transportat la spital, unde medicii au descoperit că avea şi răni ce sugerau că s-a luptat cu altcineva.

Surse din rândul anchetatorilor spun că se ia în calcul varianta ca băiatul de 17 ani să-şi fi ucis fratele în urma unui conflict pe fondul consumului de alcool. Tânărul nu a recunoscut crima.

Cei doi fraţi provin dintr-o familie numeroasă, cu tatăl cunoscut drept consumator de alcool şi mama plecată la muncă în străinătate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu