Atac armat la Cricova! Agresorii au fost prinşi în flagrant VIDEO

Embed:

Acţiune ca în filme la Cricova. Angajaţii Direcţiei combatere a crimei organizate din cadrul Departamentului de poliție al MAI, în colaborare cu ofițerii Procuraturii Generale au reţinut, în flagrant, patru bărbaţi, care intraseră în casa unui locuitor din Cricova.

Poliţia anunţă că cei patru au forţat geamul şi au încercat să atace proprietarul, pentru a-l jefui. În timpul reţinerii, infractorii au opus rezistenţă, iar unul a încercat să fugă. Poliţiştii au găsit cagule, mănuşi, o rangă metalică, o baionetă şi o puşcă de vânătoare cu ţeava şi patul retezat.

Grupul este compus din cinci persoane care jefuiau localităţi din raionului Călăraşi, dar şi din alte raioane. Tinerii au vârste cuprinse între 24 și 28 de ani, toți fiind originari din raionul Călărași. Anterior aceştia au fost judecați pentru diverse infracțiuni. 

Astfel, membrii grupului au furat bunuri din satul Horodişte, dar şi de la o staţie de alimentare cu petrol din oraşul Călăraşi. Mai mult, răufăcătorii au jefuit şi o firmă din localitatea Bucovăţ, raionul Străşeni, de unde au sustras mai multe utilaje şi tehnică, în valoare de 62 000 lei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de tâlhărie, bărbaţii riscă de la 10 la 15 ani de detenţie. Potrivit poliţiei, de la începutul anului curent au fost înregistrate 69 de tâlhării, 67 dintre care au fost descoperite, două fiind documentate în flagrant.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu