ATAC ARMAT într-un centru comercial din SUA: 30 de oameni au murit

Embed:

Zi neagră în Statele Unite. În doar 24 de ore, două atacuri armate au luat viaţa a 30 de oameni din două state americane. În cazul primului atac, care a avut loc la un mall din El Paso, Mexic, poliţia a reţinut un bărbat în vârstă de 20 de ani, suspectat că ar fi tras din arme în oamenii din complexul comercial.

Peste o mie de persoane au fost martori oculari ai atacului, fapt care a ajutat oamenii legii să găsească suspectul. Poliţia admite că acesta ar fi avut complici.

Potrivit guvernatorului Texasului, Greg Abbott, 20 de oameni au murit, iar mai multe persoane au fost rănite.

Câteva ore mai târziu, un alt atac armat în oraşul Dayton, statul american Ohio, a luat viaţa a 9 oameni, aflaţi la intrarea unui bar. Poliţia cere ajutorul martorilor oculari ai atacului pentru a stabili mai multe circumstanţe. Unul dintre martori susţine că un bărbat îmbrăcat în negru a deschis focul asupra celor aflaţi afară, timp de 30 de secunde.

Atacatorul a fost ucis în timpul operaţiunii de reţinere.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spitale, iar unele dintre ele sunt în stare gravă. Nu s-a stabilit, deocamdată, dacă există vreo legătură între atacurile de la Dayton şi El Paso.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu