ATAC ARMAT ÎN CALIFORNIA. 13 morți, printre care atacatorul, și 12 răniți

Embed:

Cel puțin 12 persoane au murit, iar 18 au fost rănite în urma unui atac armat la un bar din suburbia orașului Los Angeles.

Potrivit presei americane, un bărbat înarmat a intrat în local și a început să arunce cu fumigene și să tragă la întâmplare. După un schimb de focuri cu poliția, atacatorul a fost ucis.

"Identitatea atacatorului nu a fost stabilită. Colegii noştri din FBI foarte repede au ajuns la faţa locului şi ne acordă ajutor în anchetarea acestui caz. Deocamdată nu putem afirma cu certitudine, dacă a fost sau nu un atac terorist "

”Mă aflam chiar la intrarea în local cu tatăl meu vitreg când am auzit focuri de armă. După vreo trei sau patru focuri, m-am pus la pământ. Când am ridicat capul, am văzut cum un agent de pază a căzut. Atacatorul în tot acest timp arunca fumigene. Până am ieșit din clădire, el a tras 12 focuri de armă.”

Atacatorul a reușit să tragă aproximativ 30 de focuri de armă înainte să fie ucis de poliție. El a intrat în bar în momentul în care acolo avea loc o petrecere pentru studenți. Peste 200 de oameni se aflau înăuntru.

 ”Eu dansam și mă simțeam foarte bine când a început calvarul. Am auzit focuri de armă și mi-am dat seama imediat ce se întâmplă. M-am culcat la podea în timp ce atacatorul continua să tragă.”

”Eu eram pe ringul de dans, iar prietenii mei stăteau la masa de lângă ieșire. Am auzit focuri de armă, m-am întors și l-am văzut pe atacator. Câteva secunde mai târziu, toți au început să strige să ne culcăm la podea.”

Se știe că printre cei decedați se numără adjunctul șerifului din localitate, care a venit primul la chemare. Martorii spun că atacatorul părea a fi originar din Orientul Mijlociu, era îmbrăcat în negru și purta barbă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu