Astrele recomandă nativilor din Capricorn să evite certurile, iar Vărsătorii să amâne întâlnirile de afaceri

SCORPION: Vă sfătuim să faceţi tot posibilul pentru a evita o ceartă. Spre seară, o rudă îndepărtată vă dă nişte veşti nu tocmai bune.

SĂGETĂTOR: Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Bazaţi-vă pe intuiţie.

CAPRICORN: Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă din cauza cheltuielilor pe care le aveţi de făcut.

VĂRSĂTOR: Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante.

PEŞTI: Doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun şi să economisiţi bani.

BERBEC: Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteţi baza pe ajutorul rudelor şi al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobila, pentru reparaţii sau zugrăvit.

TAUR: Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală.

GEMENI: Aveţi idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi. Nu vă implicaţi în activităţi importante.

RAC:  Dimineaţa aflaţi că nu mai trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu este cazul să regretaţi. Astfel aveţi mai mult timp pentru problemele casei.

LEU:  Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminaţi nici una.

FECIOARĂ: Vă recomandăm să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Hotărâţi-vă de acasă ce doriţi să cumpăraţi.

BALANŢĂ: S-ar putea să primiţi un cadou consistent pentru casă. Aveţi o zi foarte aglomerată, dar şi satisfacţia este pe masură.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu