Astrele prezic zi favorabilă afacerilor pentru nativii din Capricorn. Gemenii, însă, sunt îndemnaţi să nu se certe

Embed:

SCORPION: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Acum aveţi ocazia să vă afirmaţi la justa dumneavoastră valoare.

SĂGETĂTOR: Cu toate că întâmpinaţi dificultăţi, reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, în care aţi investit mult timp şi bani. Nu vă angajaţi în discuţii în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă.

CAPRICORN: Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

VĂRSĂTOR: Munca depusă în ultima perioada începe să dea roade pe plan financiar şi duce la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri. Acordaţi mai multă atenţie familiei.

PEŞTI: Aveţi tendinţa să fiţi excesiv de critic la serviciu. După-amiază vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţie. Vă sfătuim să vă gândiţi şi la relaxare, nu doar la muncă.

BERBEC: Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor.

TAUR: Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte. Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Nu este exclus să intraţi în posesia unei moşteniri.

GEMENI: S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri. Evitaţi cearta cu o persoană mai în vârstă, din cauza banilor.

RAC: S-ar putea ca şefii să vă reproşeze că nu v-aţi făcut bine treaba. Vă sfătuim să nu inventaţi justificări. Aveţi grijă să nu vă descărcaţi nervii acasă.

LEU: Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri.

FECIOARĂ: Se pare că aveţi probleme financiare. Din cauza lor, este posibil să nu vă simţiţi prea bine într-un grup de prieteni. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

BALANŢA: Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu