Astrele prezic: Nativii din Scorpion ar putea avea probleme financiare, iar Săgetătorii riscă să plătească o amendă

Embed:

SCORPION: S-ar putea să aveţi mici probleme financiare. Totuşi, nu este un motiv de îngrijorare. Încercaţi să vă păstraţi cumpătul în tot ce faceţi şi să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

SĂGETĂTOR: Dimineaţa, o rudă din altă localitate vă dă o veste care vă indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă. Dacă vă urcaţi la volan, vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie. Există riscul să plătiţi o amendă.

CAPRICORN: Astăzi primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vă vină în vizită. Vă recomandăm să lăsaţi deoparte grijile şi să acordaţi mai mult timp familiei. Încercaţi să fiţi mai înţelegător cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR: Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu vă asumaţi riscuri! Şansele de reuşită sunt minime. Vă recomandăm să ascultaţi de sfaturile persoanei iubite.

PEŞTI: Dimineaţa s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociaţi cu el într-o afacere promiţătoare. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri în grabă.


BERBEC: Sunteţi indispus, iar lipsa banilor vă crează o stare de nervozitate. Nu vă îngrijoraţi, în curând veţi pleca într-o delegaţie şi veţi obţine o sumă consistent. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare.

TAUR: Dimineaţa sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Vă recomandam să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi buna dispoziţie cu starea dumneavoastră de nervozitate.

GEMENI: Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile. Păstraţi-vă calmul! În scurt timp, veţi reuşi să depăşiţi toate obstacolele.

RAC: Sunteţi nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeţi răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveţi nevoie. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Astăzi nu prea aveţi şanse să ieşiţi în câştig.

LEU: Nu este o zi favorabilă pentru a face investiţii. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă. Încercaţi să stabiliţi relaţii de lungă durată cu partenerii de afaceri.

FECIOARĂ: Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să vă daţi seama.

BALANŢĂ: Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, ca să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simţ critic mai pronunţat ca de obicei, care vă poate afecta relaţiile parteneriale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu