Astrele prezic: Nativii din Scorpion ar putea avea dificultăţi pe plan financiar, iar Vărsătorii au obstacole în comunicare

Embed:

SĂGETĂTOR: Dimineaţă sunteţi plin de energie şi idei. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite. După-amiază revine în actualitate o problemă sentimentală care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine.

CAPRICORN: Dimineaţă este posibil să fiţi indispus. Nu vă ocupaţi de probleme care necesită răbdare. Este posibil să întâmpinaţi neîncrederea colegilor. Acasă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

VĂRSĂTOR: Astăzi nu sunteţi prea comunicativ. Din cauza nervozităţii dumneavoastră, se accentuează neînţelegerile cu cei din jur. Vă sfătuim să vă auto-analizaţi şi să vedeţi ce nu este în regulă.

PEŞTI: Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune. Ascultaţi sfaturile unei persoane de încredere.

BERBEC: Dimineaţă aţi putea fi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi la serviciu. Nu vă certaţi pentru că spre seară, situaţia revine la normal.

TAUR: Dimineaţă sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea afecta relaţiile cu cei din jur. Nu începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiază, relaţiile cu persoana iubită merg excelent.

GEMENI: Aveţi o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Amânaţi deciziile importante şi puneţi-vă ordine în idei. Fiţi mai atent cu rudele în vârstă.

RAC: Astăzi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Temperaţi-vă comportamentul pentru a nu crea neplăceri. Nu încheiaţi nici un fel de contract. Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

LEU: Astăzi nu vă simţiţi în formă. Nu luaţi decizii importante, nu semnaţi documente oficiale şi nu faceţi planuri de viitor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

FECIOARĂ: Nu vă faceţi un plan strict pentru că apar schimbări. Aţi putea face drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Nu tensionaţi şi mai mult relaţiile sentimentale.

BALANŢĂ: Nu vă simţiţi în deplinătea forţelor fizice şi intelectuale. Nu vă asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime de reuşită. Înarmaţi-vă cu răbdare şi controlaţi-vă impulsivitatea.

SCORPION: Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Relaţiile sentimentale sunt bune, dar acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu