Astrele prezic: Nativii din Berbec riscă să comită o greşeală costisitoare, iar Fecioarele ar putea lua decizii greşite

SĂGETĂTOR:  Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu refuzaţi ajutorul oferit de o femeie.

CAPRICORN: Pe plan financiar, nu staţi prea bine. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile. S-ar putea să primiţi bani de unde nici nu vă aşteptaţi.

VĂRSĂTOR: Sunteţi destul de confuz şi aveţi puţine şanse să porniţi afacerea pe care o planificaţi. Vă sfătuim să nu insistaţi.

PEŞTI: Este bine să vedeţi întotdeauna jumătatea plină a paharului şi să nu vă supăraţi din motive mărunte.

BERBEC: Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi să terminaţi o lucrare pretenţioasă. Dacă vedeţi că nu vă iese cu nici un chip, lăsaţi-o pe mâine. Altfel, riscaţi să faceţi o greşeală costisitoare.

TAUR: Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie activităţilor profesionale. Evitaţi speculaţiile de orice fel.

GEMENI: Vă sfătuim să nu insistaţi. Nu sunteţi prea convingător şi nu reusiţi să găsiţi cele mai bune argumente în favoarea dumneavoastră.

RAC: Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile şi să nu vă lăsaţi influenţat de prejudecăţi.

LEU: Nu încercaţi să meşteriţi nimic prin casă. Este de preferat să apelaţi la cineva care se pricepe, pentru că azi s-ar putea să fiţi ceva mai neîndemânatic.

FECIOARĂ: Vă sfătuim să nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite.

BALANŢĂ:  Nu daţi vina pe membrii familiei pentru nereuşitele de azi. Pur şi simplu, simţul practic vă lipseşte aproape total.

SCORPION: Un prieten vă propune să colaboraţi într-o afacere de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu