Aston Martin Vanquish a primit o versiune speciala din fibră de carbon (VIDEO)

Embed:

Aston Martin a prezentat oficial o nouă versiune specială a coupeului și cabrioletului Vanquish, numită Carbon Edition și destinată clienților care își doresc un Aston Martin construit în conformitate cu tendințele actuale ale industriei auto, scrie autostrada.md.

După cum o sugerează și numele, în cazul noilor Aston Martin Vanquish coupe/cabrio Carbon Edition noutatea principală este apariția unui număr foarte mare de elemente din fibră de carbon

Clienții vor avea la dispoziție doar două versiuni de culoare a caroseriei: albă și neagră, ambele fiind echipate exclusiv cu oglinzi retrovizoare exterioare cu carcasele vopsite în negru și cu jante din aliaj compuse din 10 spițe, în spatele lor fiind ascunse frânele cu etrieri de aceiași culoare neagră. În plus, versiunea Carbon Edition se laudă și cu sistemul audio Bang & Olufsen, cu difuzoarele asortate cu elemente speciale.

Unicul aspect nemodificat este propulsorul lui Vanquish: vorbim despre același V12 de 6.0 litri pe care îl folosește modelul standard. Motorul produce 576 de cai putere, 630 de Nm și funcționează în ansamblu cu o cutie de viteze automată marca ZF, cu 8 trepte.

În continuare vă invităm să priviți cu atenție fiecare detaliu al magnificului Aston Martin Vanquish Carbon Edition pe pagina articolului autostrada.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu