Aston Martin va lansa noua generaţie DBS în 18 mai

Aston Martin a anunţat că va lansa urmaşul lui DBS în data de 18 mai, în cadrul unui eveniment la care vor participa doar câţiva clienţi care au comandat deja maşina, notează automarket.ro. 

Aston Martin caută să ştergă rapid din memoria fanilor despărţirea de actualui DBS cu un anunţ publicat astăzi. Constructorul britanic a declarat că va expune noua generaţie a supercarului la mijlocul acestei luni, mai precis în data de 18 mai.

Din păcate, debutul se va face doar în faţa unui grup restrâns de clienţi, care se pare că au comandat deja noul model şi aşteaptă livrarea lui în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013.

Botezat în interiorul companiei cu numărul 310, noul DBS ar trebui să propună publicului un look ceva mai sportiv decât predecesorul său, cu bosaje mai largi şi un posterior inedit. O parte din componente vor fi inspirate de designul lui One-77, de la care britanicii vor împrumuta şi elemente de interior.

Sub capota viitorului DBS se va afla, cel mai probabil, acelaşi motor V12 de 6.0 litri, modificat pentru a livra 600 de cai putere. Resursele vor fi suficiente pentru a imprima performanţe deosebite, având în vedere că noua caroserie va fi construită din fibră de carbon. Nu în ultimul rând, aceste măsuri vor îmbunătăţi şi eficienţa, consumul şi emisiile urmând să scadă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu