Aston Martin are un club "secret" pentru clienți speciali. Taxa de intrare, "doar" 2,6 milioane de lire sterline

Dacă aveți din întâmplare câteva milioane de lire în buzunare și sunteți în căutarea unui club auto select, s-ar putea să fiți interesați de ceea ce a spus recent șeful celor de la Aston Martin.

Andy Palmer a dezvăluit că producătorul britanic administrează un club privat pentru clienți speciali în cadrul diviziei "Prototype Operations". Astfel, pentru o taxă de intrare de "doar" 2.6 milioane de lire sterline poți să pui mâna pe unul din prototipurile de la Aston Martin, scrie automarket.ro.

În fiecare an, două locuri sunt scoase la vânzare pentru cei care vor să intre în acest club, dar, din păcate pentru doritori, toate locurile au fost deja vândute pentru următorii doi ani.

"Pentru acei clienți speciali care vor o mașină specială, scoatem la vânzare două locuri în club în fiecare an. Următoarele patru locuri au fost deja vândute, prețul de pornire fiind de 2.6 milioane de lire sterline. Dar vorbim aici de mașini foarte speciale. Unele din mașinile de aici nu o să le vedeți niciodată!", a spus Andy Palmer.

În club s-ar putea regăsi mașini precum Aston Martin CC100 Speedster sau Aston Martin GT12 Volante.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu