Aşteptările funcţionarilor publici în 2013: Salarii mai mari, preţuri mai mici şi condiţii de muncă mai bune

Embed:

Salarii mai mari, preţuri mai mici şi condiţii de muncă mai bune, sunt aşteptările funcţionarilor publici pentru noul an. În prima zi de muncă din 2013, funcţionari din Parlament ne-au mărturisit că îşi doresc să activeze într-o clădire nouă.

Funcţionarii au mari aşteptări de la noul an. "Dacă ne uităm la preţurile care sunt la piaţă prin magazine, ne dorim salarii mai mari", a menţionat o persoană.

"Ca orce funcţionar din cadrul Parlamentului, sper să avem o clădire nouă, pentru a avea condiţii de muncă mai bune. Sperăm şi la un salariu mai mare, dar nu depinde de noi", a precizat un alt funcţionar public.

La început de an, funcţionarii se gândesc şi la binele ţării. Ce spun aceştia:

"Dorim integrarea în UE, reintegrarea Republicii Moldova şi ridicarea nivelului de viaţă a cetăţenilor".

"Mi-am programat să realizez tot ce e în planul de lucru al Comisiei Juridice şi alte proiecte care vor veni în Comisie".

Dacă unii au întâlnit anul 2013 cu planuri noi, alţii recunosc că sunt nevoiţi să-l înceapă cu restanţe.

"Pentru un funcţionar public e bine să ai o agendă bine determinată şi atunci nu poţi să ai mari surprize. Eu mi-am facut agenda pentru acest an şi vom începe cu restanţele din anul trecut", a specificat o persoană.

Bugetarii au revenit astăzi la muncă, după ce au sărbătorit Anul Nou. Ziua de 1 ianuarie este declarată oficial zi de odihnă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu