Astăzi vor fi decernate premiile MTV. VEZI cine este artistul cu cele mai multe nominalizări

Embed:

Premiile MTV Video Music Awards vor fi decernate, astăzi, la Los Angeles. În cadrul ceremoniei vor fi premiate cele mai bune piese muzicale şi videoclipuri ale anului. Artiştii care vor participa la eveniment vor aduce un tribut vedetei britanice, Amy Winehouse.

Gazda evenimentului care va avea loc la Nokia Theatre, din Los Angeles, va fi Selena Gomez, care a reuşit să câştige un disc de platină. Cântăreaţa americană Katy Perry conduce lista candidatelor la premiile Video Music Awards cu 9 nominalizări la categoriile "Video Of The Year" şi "Best Female Video" pentru hit-ul "Fireworks". 

Cântăreaţa britanică Adele, albumul căreia a avut cele mai mari vânzări din acest an a primit 7 nominalizări, toate pentru piesa "Rolling in the Deep".

În acelaşi timp, rapperul Kanye West este cântăreţul cu cele mai multe nominalizări, şapte la număr, pentru piesa "E.T.", interpretată împreună cu Katy Perry.

Chiar dacă anul trecut Lady Gaga a fost marea câştigătoare, în acest an a fost nominalizată la 3 categorii pentru piesa "Born This Way".

Printre cei care vor fi prezenţi la eveniment se numără Lil Wayne, Bruno Mars, Chris Brown care vor cânta, dar şi vor prezenta o parte dintre premiile Video Music Awards.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu