Astăzi este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de deputat în circumscripţia Hînceşti

Embed:

Astăzi este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de deputat în circumscripţia nr. 38 Hânceşti.

De mâine va începe campania electorală, iar concurenţii vor avea la dispoziţie o lună ca să-i convingă pe alegători să-i voteze.   

Până acum, şapte persoane au fost înregistrate în cursa electorală pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie.

Din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate candidează fostul ministru al Justiţiei,  Olesea Stamate. Însă membrii PAS din Hânceşti şi-au declarat susţinerea pentru  Grigore Cobzac, care s-a înregistrat în calitate de candidat independent. Acesta mai beneficiază de sprijinul Partidului Unităţii Naţionale şi al Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr.   

Printre cei înregistraţi în cursă se mai numără Dorin Chirtoacă, din partea Mişcării Politice "UNIREA", Vitalie Balinschi de la Partidul "ŞOR ", Ştefan Gaţcan, înaintat de Partidul Socialiştilor, Ion Mereuţă, reprezentant al Partidului Democrat şi Anatolie Postolachi înaintat de PLDM. 

Alegerile parlamentare noi din circumscripţia 38 vor avea loc după ce democratul Alexandru Botnari a renunţat la mandatul de deputat în favoarea fotoliului de primar.

loading...

Lasă un comentariu