Astăzi este marcată Ziua Internațională a Agențiilor Matrimoniale

Găsirea partenerului de viață necesită timp și uneori chiar investiții financiare, asta dacă apelezi la o agenție specializată.

Deși, prima agenție matrimonială a apărut pe 29 septembrie 1650, în Londra, în țara noastră acestea abia încep să se dezvolte.

Astăzi, sărbătorim Ziua Internațională a Agențiilor Matrimoniale, mai multe detalii despre ele, dar și cum poți să-ți găsești astfel ursitul sau ursita, aflați chiar acum.

Înca din anul 1700, oamenii au încercat să își găsească ursiții prin intermediul anunțurilor matrimoniale, asta chiar dacă pentru unii ar părea un gest disperat.

Mai târziu, odata cu apariția internetului, anunțurile din ziare au fost înlocuite de site-urile matrimoniale, iar în prezent, fiecare al treilea cuplu este format pe rețelele de socializare.

Galina Garbuz și-a pus drept scop să devină pețitoare și să unească destine.

Pentru femei se pare e mai puțin important aspectul exterior și vârsta partenerului. Totuși, chiar dacă sunt singure, acestea mai rar apelează la aceste servicii.

Curios este faptul că românii vin să își caute perechea anume în țara noastră, scrie prime.md.

Taxele de înscrierea la agențiile matrimoniale încep de la 200 de lei, taxa finală se achită atunci când cuplul a fost format. Cele mai scumpe servicii le oferă o agenție din Londra, aceasta îşi taxează clienţii cu tarife cuprinse între 14.000 dolari şi peste 81.000 dolari, în funcţie de cerinţele solicitate şi de resursele pe care le-a alocat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu