Asistente medicale, suspectate de prescrierea ilegală a substanțelor psihotrope. Reacţia administraţiei

Embed:

Au depus jurământul lui Hippocrates, însă au vrut să facă bani pe seama pacienţilor. Trei asistente medicale de la Centrul de Sănătate din oraşul Râşcani sunt învinuite că prescriau ilegal substanţe psihotrope, pentru care primeau bani printr-un intermediar.

Oamenii legii au efectuat percheziţii atât în birourile, cât şi la domiciliile celor trei asistente şi a intermediarului. În cadrul verificărilor, au fost ridicaţi bani, certificate şi rețete pentru procurarea substanțelor psihotrope.

În prezent, unul dintre învinuiţi a fost plasat în arest după gratii, iar altul la domiciliu. Alţi doi bănuiţi sunt cercetaţi în libertate.

Dacă vor fi găsiţi, ei riscă până la şapte ani de închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii pe un termen de până la cinci ani.

Solicitat de postul nostru de televiziune, Nicolae Ursu, directorul Centrului de Sănătate din oraşul Râşcani, ne-a spus că a aflat din presă despre acest caz. Funcţionarul a refuzat să ofere un comentariu, însă a precizat că admite comiterea acestor infracţiuni în instituţie. 

CITEŞTE ŞI: PERCHEZIŢII la Centrul de Sănătate Râșcani. Asistente medicale, suspectate de prescrierea ilegală a substanțelor psihotropeloading...

Lasă un comentariu