Ashleigh Barty şi Elina Svitolina se vor înfrunta în finala de la Turneul Campioanelor

Embed:
În finala din acest an a Turneului Campioanelor, competiție ce se desfășoară în orașul chinezesc Șenzhen, se vor înfrunta tenismenele Ashleigh Barty şi Elina Svitolina.

În semifinale australianca Ashleigh Barty, liderul clasamentului mondial în tenisul feminin şi principala favorită a competiţiei, a învins-o cu 4-6, 6-2, 6-3 pe cehoaica Karolina Plișkova.

La rândul său, ucraineanca Elina Svitolina, laureata de anul trecut a Turneului Campioanelor și singura tenismenă care a câștigat în acest an toate partidele din grupă, a beneficiat de abandonul Belindei Bencic și a ajuns din nou în ultimul act.

În setul al treilea, la scorul de 4-1 în favoarea ucrainencei, elveţianca, care rămăsese în teren mai bine de o oră în condițiile în care avea înțepături la coapsă și solicitase de mai multe oriajutor medical, nu a mai rezistat și a abandonat partida cu lacrimi în ochi.

Astfel finala competiției le opune pe Barty şi Svitolina, care, până în prezent au disputat 5 partide directe, toate fiind câştigate de ucraineancă.
loading...

Lasă un comentariu