Asfaltul de pe strada Burebista din Capitală s-ar fi surpat din cauza lipsei canalizării pluviale (FOTO)

Embed:

Asfaltul de pe strada Burebista din Capitală s-ar fi surpat din cauza lipsei canalizării pluviale. Explicaţia a fost oferită de directorul întreprinderii Termoelectrica, Veaceslav Eni, care dă asigurări că problema va fi remediată zilele următoare când vremea va fi mai caldă și locuitorii nu vor simți lipsa agentului termic.

”În lipsa unei canalizări pluviale pe acea stradă fiind proaspăt făcut ea s-a tasat și respectiv antreprenorul a îndeplinit lucrarea a doua oară. Duminică la ora 9.45 tot pe această tradă la circa 15 metri după țeava schimbată a avut o altă ruptură. Noi practic operativ am reacționat”, a spus Veaceslav Emi, directorul întreprinderii Termoelectrica.

CITEŞTE ŞI: Ghinion pentru un şofer din Capitală! Şi-a găsit maşina "înghiţită" de asfalt (FOTO/VIDEO)

Primarul interimar al Capitalei a cerut persoanelor responsabile să nu mai admită asemenea nereguli.

” Se surpează de două ori în același loc. Dacă s-a surpat odată inseamnă că trebuie de luat măsuri ca a doua oară să nu se surpeze în același loc. Dacă sunt probleme cu tema canalizăriii pluviale avețiu aici pe domnul butucel. Întâlniți-vă împreună cu specialiștii în domeniul, inginerii care să faceți o schemă care să nu mai permită Surparea acestui asfalt”, a spus Silvia Radu, primar interimar al Capitalei.

O mașină a fost înghițită duminică de asfalt pe strada Burebista din Capitală, după ce o țeavă de apă caldă s-a spart.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu