Asasinul fetei din Hânceşti, strangulată cu un cordon, condamnat la 25 de ani de închisoare

Embed:

Ani grei de puşcărie pentru bărbatul care a strangulat o tânără din Hânceşti. Pentru faptele sale el a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Crima a avut loc în luna mai a acestui an, în Hânceşti. Atunci, condamnatul, în vârstă de 35 de ani, consumase alcool cu mama victimei, după care a încercat să violeze tânăra. Victima a chemat în ajutor, însă, mama ei nu ar fi auzit-o. Ulterior, agresorul a strangulat fata cu un brâu şi a părăsit locul crimei. Bărbatul a fost reţinut, după câteva zile, în apropiere de cimitirul unde a fost înmormântată tânăra.

Inculpatul de 35 ani a fost condamnat pentru omor intenţionat săvârşit cu deosebită cruzime, tentativă de viol şi acţiuni perverse cu caracter sexual.

Potrivit procurorilor, mama fetei cunoştea cine este făptaşul crimei, însă, nu a recunoscut aceasta în faţa oamenilor legii. Astfel, femeia este cercetată penal pentru favorizarea infracţiunii. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la 3 ani de detenţie.

Publika.md aminteşte că, pe 14 mai, o tânără de 18 ani din Hânceşti a fost găsită moartă chiar în camera ei. Ea a fost descoperită de mama ei, care s-a dus să o trezească de dimineaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu