AŞA NUNTĂ NU AI MAI VĂZUT în Moldova. Prin ce au uimit publicul doi tineri din Bălţi (VIDEO/FOTO)

Embed:

Au făcut cunoştinţă pe Instagram, s-au plăcut, după care şi-au unit destinele pentru totdeauna. Este vorba despre Anastasia şi Artiom, doi tineri din municipiul Bălţi, care au avut o nuntă mai altfel decât obişnuim să le vedem zilnic.

Tinerii s-au căsătorit pe 28 septembrie şi au avut un cortegiu de nuntă, alcătuit nu din maşini de lux, ci din două camioane, ceea ce a uimit zeci de trecători, dar şi publicul invitat la evenimentul lor. A fost ceva special, scrie esp.md

Camioanele au fost oferite de tatăl mirelui, care are o afacere cu vehicule de lungă distanţă. Iar pe unul dintre TIR-uri este şofer chiar mirele.

Cei doi îndrăgostiţi spun că a fost ceva memorabil, şi-au decorat camioanele cu panglici de nuntă şi baloane, iar oamenii au fost surprinşi să vadă aşa ceva. 

"A fost un vis al meu din copilărie. Ne-am plimbat prin oraş. Oamenii ne-au salutat, au filmat", a spus Artiom.

Anastasia şi Artiom şi-au organizat singuri sărbătoarea lor, unde au avut 120 de invitaţi, iar cel mai de preţ oaspete a fost străbunicul miresei, în vârstă de 93 de ani, care i-a susţinut pe tot parcursul evenimentului.

Un internaut a surprins momentul când cortegiul nupţial a trecut prin centrul oraşului Bălţi şi a postat imagini pe o reţea de socializare.

"Pe strada centrală din Bălţi a fost tulburată liniştea în sensul frumos al cuvântului. O nuntă deosebită a atras zeci de priviri! Felicitări mirilor şi bravo pentru ingeniozitate", a scris un internaut.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu