Aşa brad nu ai mai văzut! Pomul de Crăciun INEDIT a fost expus în holul unei firme. Din ce a fost confecţionat (VIDEO)

Embed:

O companie germană care se ocupă cu vânzarea monedelor şi a lingourilor de aur a pregătit un brad de Crăciun inedit. Pomul este realizat în întregime din... piese din metal din aur pur. Bradul a fost expus în holul firmei din Munchen, iar angajaţii au lucrat aproape o oră pentru a-l înălţa.

"Sunt monede de aur Filarmonica. Au fost aranjate manual pe acest postament de plexiglas. Cred că este bradul suprem, cel puţin în Europa. Sunt şi alţi brazi mai costisitori în lume, dar în Europa noi îl avem pe cel mai scump", a menţionat Benjamin Summa, purtător de cuvânt.

Au fost folosite 2018 monede de o uncie fiecare pentru ridicarea bradului de 3 metri înălţime. Ornamentul din vârf este o piesă din metal de 20 de uncii.

În total, sunt peste 63 de kilograme de aur în valoare de 2,3 milioane de euro. Evident, bradul este supravegheat non-stop de camere video şi de paznici. Publicul îl poate admira până la 15 decembrie, când monedele se vor întoarce în seif. Cel mai scump brad din lume este expus într-un hotel din Abu Dhabi.

Este decorat cu ornamente din aur şi pietre preţioase şi e evaluat la 9 milioane de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu