Așa arată coronavirusul! Pacienții se zbat să respire, cu pungi de plastic peste cap (VIDEO)

Embed:

„Duc un război pe care îl pierd. Medicii nu au cum să facă față numărului uriaș de oameni puși la pâmânt de coronavirus”. Așa descrie un reporter Skynews atmosfera din cel mai mare spital din Bergamo. Vă avertizăm, video-ul arată oameni bolnavi de COVID-19, în stare gravă. Imaginile pot avea un impact emoțional puternic.

Medicii recunosc că nu au mai văzut niciodată așa ceva. La Spitalul Central din Bergamo, ajung zilnic zeci de pacienţi diagnosticați cu coronavirus, mulţi în stare foarte gravă.

Cei mai mulţi pacienţi au pneumonie şi au nevoie de oxigeno-terapie. Pentru a-i ajuta să respire, le sunt montate peste cap niște „pungi” speciale, din plastic. Sunt căști CPAP, folosite pentru tratarea pacienților cu insuficiență respiratorie severă.

„Înfricoşătoare”. Așa descrie un corespondent Sky News situația din Spitalul Bergamo. Saloanele sunt PLINE de bolnavi, medicii sunt epuizați.

Aceştia i-au povestit jurnalistului că zilnic sunt aduşi zeci de bolnavi, cei mai mulţi - în stare gravă. Oamenii vin direct cu complicaţii şi au nevoie de oxigeno-terapie, scrie a1.ro

loading...

Lasă un comentariu