AS Roma îşi propune ca evoluţii ca în returul cu Barcelona să fie ceva obişnuit şi nu excepţional

AS Roma îşi propune ca evoluţii ca aceea din returul cu FC Barcelona "să fie ceva obişnuit şi nu excepţional", a afirmat directorul sportiv al clubului, Monchi, cu ocazia tragerii la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, care a decis ca echipa din capitala Italiei să joace cu Liverpool, scrie agerpres.ro.

"Roma puţin obişnuită să fie prezentă pe anumite scene? Ne vom obişnui... Până atunci vrem să ne bucurăm de acest moment magic. Obiectivul pentru viitor e să facem în aşa fel încât ce am văzut marţi pe Olimpico să fie ceva obişnuit şi nu excepţional", a declarat Monchi pentru canalul RMC Sport, la trei zile de la returul cu Barca, câştigat cu 3-0 după 1-4 în tur.

"Prima impresie este că am căzut cu o echipă dificilă, o echipă puternică şi strălucitoare care a atins vârful de formă în acest moment al sezonului. Sunt încrezători fiindcă au eliminat o echipă ca City. Liverpool e o echipă care joacă vertical, rapid, cu tranziţii foarte bune de la apărare la atac", a spus despre viitoarea adversară din Champions League directorul sportiv al grupării italiene. "E important că jucăm returul acasă", a adăugat el.

În opinia lui Monchi, Roma va avea ocazia să-şi ia revanşa după singura sa finală de Cupa Campionilor Europeni, pierdută chiar împotriva lui Liverpool, în 1984, pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei, la lovituri de departajare.

Întrebat despre Mohamed Salah, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool, care până în vară a evoluat la Roma, Monchi a răspuns: "Eu acum mă gândesc doar la El Shaarawy, la Nainggolan, la Strootman... Sunt fericit pentru el fiindcă reuşeşte un sezon foarte bun, dar nu mă gândesc la altceva şi mă bucur pentru echipa mea."

"Noi favoriţi? Cred că va fi o dublă manşă echilibrată. Dacă Barca ne-a privit de sus? Nu cred, ştiau că au mai rămas 90 de minute", a mai spus oficialul Romei.

Meciul tur, de la Liverpool, va avea loc pe 24 aprilie. Returul este programat pe 2 mai.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu