AS Roma - Internazionale, scor 0:1

Embed:

Campioana Italiei Internazionale Milano a făcut un pas mare spre calificarea în finala Cupei Italiei. În prima manşă a semifinalelor Interul s-a impus cu 1-0 pe Stadio Olimpico în faţa lui AS Roma. Ssoarta partidei a fost decisă de o execuţie senzaţională a sârbului Dejan Stankovici.

Atmosferă de zile mari pe Stadio Olimpico din Roma la manşa-tur a semifinalelor Coppa Italia dintre AS Roma şi Internazionale Milano. Din păcate pentru suporterii romani, însă, echipa lor, AS Roma nu a putut face faţă jocului elaborat al nerrazzurilor, deşi a început meciul în trombă. Muntenegreanul Mirko Vucinici a avut cea mai mare ocazie a începutului de meci, dar a ratat ca în curtea şcolii.

Cum în fotbal ocaziile ratate se răzbună, sârbul Dejan Stankovic a prins un şut senzaţional - cu exteriorul piciorului drept, cu efect, la vinclu - şi a deschis scorul chiar înainte de pauză.

Dupa ce a fost eliminată din Liga Campionilor şi a fost învinsă în campionat de Parma, Interul a regăsit drumul spre victorie, rezistând cu multă siguranţă până la finalul meciului fără să primească golul egalizator. Roma şi Inter, care s-au întâlnit în 5 din ultimele 6 finale din Coppa Italia, vor disputa manşa decisivă a semifinalei în data de 11 mai.

În această seară, în cealaltă semifinală se întalnesc în manşă-tur liderul actual din Serie A, AC Milan, şi Palermo Calcio, care vor juca returul la 10 mai.

Pe aceeaşi temă