AS Monaco, invitat la Chişinău. Meci amical între semifinalista actualei ediții a Ligii Campionilor şi Zimbru

Semifinalista actualei ediții a Ligii Campionilor, AS Monaco, ar putea juca un meci amical, la Chişinău, cu Zimbru.

Preşedintele clubului din capitală, Nicolae Ciornîi, a lansat o invitaţie în acest sens clubului din Principat prin intermediul Prinţului de Monaco, Albert al II-lea, care a vizitat stadionul Zimbru.

Meciul ar urma să fie dedicat aniversării a 70-a a clubului Zimbru.

"Avem un program de dezvoltare foarte bun pentru copii şi sper că într-o bună zi vor juca un meci amical echipa noastră cu echipa dumneavoastră", a afirmat prinţul de Monaco, Albert al II-lea.

"După cum aţi văzut emoţiile lui, cred că va fi acceptată această invitaţie. Sperăm foarte mult. Va fi o onoare pentru noi să o avem pe AS Monaco aici, pe stadionul Zimbru", a afirmat vicepreşedinte Zimbru, Veaceslav Pâslari.

Copiii de la Academia de fotbal a clubului Zimbru s-au arătat încântaţi că ar putea vedea pe viu vedetele clubului AS Monaco.

AS Monaco are în palmares şapte titluri de campioană a Franţei şi 5 cupe ale Franței. De asemenea este unul dintre cele 3 cluburi din Ligue 1 care au jucat o finală de Liga Campionilor.

În acest sezon, AS Monaco a ajuns până în semifinalele competiţiei. În prima manşă, monegascii au pierdut meciul de pe teren propriu cu Juventus Torino, scor 0-2.

Zimbru Chişinău va împlini 70 de ani de la fondare pe data de 16 mai. În ziua aniversării, "galben-verzii" au programat meciul din semifinalele Cupei Moldovei cu Zarea Bălţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu