As Monaco - Lille, scor 1:0

Embed:

Lille a ratat şansa de a se desprinde de urmăritoare în prima ligă franceză. Echipa din nordul Franţei a pierdut cu 0-1 în deplasare la AS Monaco şi a oferit lui Olympique Marseille ocazia de a se apropia la un singur punct.

Lille a ratat o oportunitate de a se desprinde la şapte puncte de urmăritoare în Prima Ligă Franceză şi se poate trezi cu Marseille la doar un punct distanţă. Echipa din nordul Franţei a pierdut meciul din deplasare cu AS Monaco în etapa a 30-a, scor 0-1.

Golul care a decis soarta celor 3 puncte a fost marcat de gazdele de pe Stade Louis II în minutul 12 al partidei. Sud-coreeanul Park Chu-Young a profitat de o pasă neispirată a fundaşului Adil Rami, a preluat balonul, l-a driblat pe portarul câinilor, Mickael Landreau şi a marcat la colţul scurt.

Lille nu a scăpat de ghinion, pentru că în minutul 37 echipa lui Rudi Garcia a rămas şi în inferioritate numerică. Ivorianul Gervinho a fost eliminat după ce l-a trântit la pământ pe brazilianul Adriano, care-l faultase. După pauză, Monaco a mai avut o ocazie de a-şi mări avantajul prin acelaşi Park, însă Landreau a parat specaculos. Replica "câinilor" a venit prin Eden Hazard, dar şi acesta şi-a justificat numele şi a ratat.

În alte partide din etapa a 30-a Paris Saint-Germain s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Caen. Ocupanta locului trei, Rennes, a cedat suprinzător cu 2-0 în deplasarea de la Brest, iar Bordeaux a pierdut 2 puncte mari cu lanterna roşie, Arles-Avignon, scor0-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu