Artur Pătraş înscrie din nou pentru Unirea Urziceni

Embed:

Internaţionalul moldovean Artur Pătraş şi a confirmat din nou calităţile de golgheter şi a înscris încă un gol pentru fosta campioană a României, Unirea Urziceni.

În minutul 54 al partidei cu Victoria Braneşti, câştigată de Unirea cu scorul de 2-1, Pătraş a înscris golul egalizator pentru ca după câteva minute Raul Rusescu să răstoarne scorul şi să aducă gazdelor victoria.

Artur Pătraş a fost titular şi a jucat 89 de minute până a fi retras de pe teren pentru o schimbare la trecerea timpului. La faza golului, el a furat un balon fundaşilor visători a driblat scurt şi a tras de la 12 metri puţin lateral dreapta.

Prin această victorie, Unirea Urziceni abia de a îndeplinit baremul de puncte şi nu va fi penalizată în sezonul viitor al Diviziei secunde, unde va evolua, căci nu mai poate evita retrogradarea.

Tot în cadrul celei de-a 31-a etape a campionatului românesc de fotbal, din Liga 1, FCM Târgu-Mureş a dispus de Pandurii Târgu-Jiu cu 1-0. După prima repriză în partida FC Braşov-Astra Ploieşti, oaspeţii conduc cu 1-0. Tot astăzi, pe stadionul Ghencea din Bucureşti, se joacă derby-ul etapei. De la ora 20 şi 30 de minute Steaua va primi replica formaţiei Rapid Bucureşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu