Artistul Ricky Ardezianu, DIN NOU ÎN INSTANŢĂ după ce a fost achitat pentru proxenetism

Embed:
Dosarul artistului Ricky Ardezianu în care a fost achitat pentru proxenetism este reexaminat de magistraţii Curţii de Apel Chişinău. Procurorii au contestat hotărârea primei instanţei. Şedinţa a fost însă amânată pentru luna ianuarie. Ricky Ardezianu este acuzat de două tinere de 25 și 27 ani că le-a impus să presteze servicii sexuale. Dosarul pe numele artistului a fost deschis în 2017. Artistul spune că o cunoaşte pe una dintre pretinsele victime, dar se declară nevinovat.

"Una, care venise o dată la un bar acolo, vroia să cânte..chestii, trestii şi gata cu asta s-a terminat.
- Ce mesaj le transmiteţi...?
- Să fie sănătoase!", a spus Ricky Ardezianu, artist.

Ricky Ardezianu susţine că totul este o înscenare, dar nu ştie deocamdată cine este autorul ei.

"Adică eu am ajuns la nivelul ăsta ca să mă ocup cu prostii este exclus. Nu m-am ocupat când eram student, când aveam 25-30 de ani. O să mă ocup acum?! Este o prostie", a declarat Ricky Ardezianu, artist.

Interpretul mai spune că dosarul penal i-a afectat imaginea, dar se bucură că familia l-a susţinut în aceste momente dificile.

"- Îţi strică imaginea, ţi-o terfeleşte.
- Adică aveţi mai puţine concerte de atunci?
- Le vom pune la loc pe toate", a spus Ricky Ardezianu, artist.

Potrivit avocatului artistului, nu există probe care demonstrează vinovăţia lui Ricky Ardezianu.

"Partea acuzării a demonstrat nişte probe, dar noi am constatat falsificarea acestor probe. O bună parte din ele nu corespund realităţii", a menționat Ion Vâzdoagă, avocat.

Procurorul de caz a declarat însă că versiunea apărării nu corespunde realităţii. Judecătoria Chişinău l-a achitat în data de 23 iulie pe Ricky Ardezianu, deşi acuzarea a solicitat ca el să stea patru ani în puşcărie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu