Artistul britanic Robbie Williams şi soprana rusă Aida Garifullina vor cânta la deschiderea Cupei Mondiale de fotbal 2018

Artistul britanic Robbie Williams şi soprana rusă Aida Garifullina vor delecta publicul la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018 pe stadionul Lujniki din Moscova, informează Press Association luni.

Lor li se va alătura Ronaldo, câştigător de două ori al Cupei Mondiale cu Brazilia, în cadrul unui show care va avea loc joi, la doar 30 de minute înainte de începerea primului meci dintre Rusia şi Arabia Saudită.

"Sunt atât de fericit şi încântat să mă întorc în Rusia pentru un astfel de recital unic", a declarat Williams.

"Am făcut multe în carieră, însă să deschid Cupa Mondială Fifa pentru 80.000 de fani prezenţi pe stadion şi pentru milioane de oameni din întreaga lume este un vis din copilărie", a scris vedeta pe Twitter.

"Nu mi-am imaginat niciodată că voi face parte din această imensă sărbătoare, Cupa Mondială, care va avea loc în propria mea ţară", a declarat soprana rusă, în prezent solistă la Opera de Stat din Viena.

"Imaginea pe care o voi prezenta întregii lumi va fi una foarte simbolică şi asociată cu un vis care se transformă în realitate", a adăugat ea. "Pe 15 iulie vom afla pentru cine se va împlini acest vis preţios, înapoi, pe aceeaşi scenă, după un festival de fotbal de o lună în Rusia", a completat artista.

Ronaldo a făcut parte din echipa Braziliei care a câştigat Cupa Mondială în 1994, fără a juca, pentru ca apoi să revendice Balonul de Aur cu opt goluri, atunci când şi-a condus echipa la câştigarea trofeului, opt ani mai târziu, scrie agerpres.ro

"Meciul de deschidere este întotdeauna foarte simbolic - este acea clipă când îţi dai seama că marele moment, pe care ca fan sau ca jucător l-ai aşteptat patru ani, a venit în cele din urmă". "Desigur, este de asemenea un moment emoţionant pentru gazde.

După atât de multă muncă grea, dintr-o dată întreaga lume este adunată în curtea ta pentru a-şi celebra iubirea pentru fotbal. Am simţit asta în Brazilia acum patru ani şi mă bucur acum să împărtăşesc acest entuziasm cu ruşii", a declarat vedeta, în prezent în vârstă de 41 de ani. 

loading...

Lasă un comentariu