Artiom Haceaturov a anunţat oficial că va evolua pentru selecţionata Armeniei

Embed:

Fostul căpitan al naţionalei de tineret a Moldovei, Artiom Haceaturov a anunţat oficial că va evolua pentru selecţionata Armeniei. "Tatăl meu şi bunelul sunt armeni, aceasta a fost dorinţa lor. Dacă nu am fost convocat până acum la selecţionata de seniori a Moldovei, înseamnă cu trebuiesc în altă parte", a declarat Haceaturov.

Fundaşul campioanei Sheriff, Artiom Haceaturov a explicat în premieră de ce a ales să joace pentru selecţionata Armeniei.

"Tatăl meu este armean. Pentru el este plăcut că eu am ales să joc pentru Armenia. Tatăl meu e de acolo, bunelul la fel şi asta a fost dorinţa lor", a spus Artiom Haceaturov.

Artiom Haceaturov nu regretă alegerea făcută.

"Dacă eu trebuiam echipei naţionale a Moldovei, demult eram convocat. Dacă nu m-au convocat, înseamnă că eu nu trebuiesc acolo. Caras a spus că în timpul apropiat, dar eu am 20 de ani şi nu am jucat niciun meci la naţională. De când am luat această decizie toţi au început a vorbi deja despre mine", a adăugat, fostul căpitan al naţionalei de tineret a Moldovei.

Haceaturov a fost convocat la selecţionata de seniori a Armeniei pentru amicalul cu Lituania, care a avut loc pe 14 noiembrie la Erevan. Acesta însă nu a jucat pentru armeni pentru că nu reuşise să-şi perfecteze actele.

Artiom Haceaturov s-a născut la Tighina şi a jucat pentru selecţionatele Moldovei Under-19 şi Under-21. Pentru reprezentativa de tineret a evoluat în 10 meciuri şi a înscris de două ori. Haceaturov joacă la Sheriff din 2009.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu