Artă pe unghii. Cea mai mare expoziţie de manichiură din lume s-a desfăşurat la Tokyo (VIDEO)

Embed:

"Extravaganţă" este cuvântul de ordine la cea mai mare expoziţie de manichiură din lume, desfăşurată la Tokyo. Specialiştii în arta pe unghii s-au întrecut în creaţii sofisticate, decoraţii cu flori, cristale şi desene tridimensionale.

Expoziţia din capitala Japoniei este un adevărat omagiu adus unei industrii de milioane de dolari. Manichiuristele au dus la rang de artă coloratul şi decoratul unghiilor. Ele au dat dovată de multă creativitate şi răbdare pentru a realiza adevărate capodopere pe spaţiul limitat de care dispun.

"Mi-am dorit să fac ceva foarte detaliat. Am vrut să-mi cunosc limitele, să văd cât de departe voi ajunge în această competiţie", a spus artistul în manichiură Yuu Nakai.

Unghiile colorate, lungi şi decorate cu diferite obiecte sunt cele mai noi tendinţe la expoziţia de la Tokyo.
Vizitatorii au avut solicitări din cele mai sofisticate. Unii şi-au imprimat chipul copiilor desenat pe unghii, în timp ce alţii au optat pentru imaginea animalelor de companie.

"Realizarea acestui chip va dura aproximativ 20-30 de minute pentru o unghie. Iar pentru această pisică de acril, realizată în format 3D, este nevoie în jur de jumătate de oră pentru o unghie", a explicat Janica Sims, proprietara unui salon de maniuchiură.

În Japonia, sunt 20 000 de saloane de manichiură, în care care activează aproximativ 60.000 de specialişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu