Arsene Wenger critică demiterea lui David Moyes. "Îmi pare rău că nu i s-a oferit mai mult timp"

Embed:

Arsene Wenger a criticat şefii de la United pentru demiterea lui David Moyes! Antrenorul lui Arsenal a declarat că demisiile premature sunt o mare provocare pentru fotbalul modern.

Antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger a declarat că în timpul apropiat calitatea antrenorilor din Anglia va scădea dacă mai multe cluburi vor continua să demită tehnicienii după o perioadă scurtă. Wenger s-a referit la cazul cu David Moyes, care a fost dat afară de la Manchester United după doar 11 luni de activitate.

"Îmi pare rău că nu i s-a oferit mai mult timp la dispoziţie. Dar aceste demisii fac parte din fotbalul modern. Nimeni nu are răbdare. Toţi aşteaptă rezultate imediate de la antrenori. Este o mare provocare pentru acest sport", a spus antrenorul Arsenal, Arsene Wenger.

După retragerea lui Alex Ferguson, Arsene Wenger a devenit cel mai longeviv tehnician din Premier League. Francezul, care antrenează gruparea londoneză din 1996, a stat pe banca tehnică a lui Arsenal în peste o mie de meciuri.

Acum, Wenger pregăteşte echipa pentru meciul cu Newcastle United. Tunarii se află pe locul patru în Premier League şi au nevoie de victorie pentru a mai spera la locul trei, care duce direct în grupele Ligii Campionilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu