Arsenal Londra se pregăteşte de un nou meci dificil în Premier League. Echipa lui Arsene Wenger va juca cu Chelsea

Embed:

După ce a zdrobit-o cu 4-1 pe Galatasaray Istanbul în Liga Campionilor, Arsenal Londra se pregăteşte de un nou meci dificil în Premier League. Echipa lui Arsene Wenger va juca în etapa a şaptea a campionatului englez cu Chelsea.

În sezonul trecut, în ultimul meci dintre cele două formaţii, "tunarii" au pierdut cu 0-6 pe Stamford Bridge. Întrebat de jurnalişti ce trebuie să facă Arsenal pentru a se revanşa în faţa "aristocraţilor", Wenger a răspuns:

"Dacă fotbalul era doar o repetare a istoriei nu mai jucam duminică şi ştiam şi rezultatul din timp. Ne place fotbalul pentru că este imprivizibil şi pentru că reprezintă doar o consecinţă a performanţelor din fiecare meci în parte", a declarat antrenorul Arsenal Londra, Arsene Wenger.

De când este antrenorul lui Arsenal, Wenger nu a mai reuşit să câştige niciunul din ultimele 11 dueluri cu echipele antrenate de Jose Mourinho.

Pentru meciul cu "aristocraţii" din etapa a şaptea, Wenger a decis să nu facă mari schimbări în echipă. Singura modificare faţă de lotul utilizat în partida cu Galatasaray, din Liga Campionilor, ar putea fi revenirea lui Nacho Monreal, care s-a refăcut după o accidentare. Derby-ul dintre Chelsea şi Arsenal se va juca duminică, de la ora 16:05.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu