Arsenal - Manchester City, scor 0-1, Stamford Bridge Chelsea - FC Liverpool, scor 0:2

Embed:

Portarul român Costel Pantelimon a fost eroul serii în meciul dintre Manchester City şi Arsenal din sferturile Cupei Ligii Angliei. City a câştigat partida cu 1-0 şi s-a calificat în semifinale. Alte echipe calificate sunt Liverpool, care a învins Chelsea pe Stamfors Bridge cu 2-0 şi Cardiff City.

Costel Pantilimon s-a folosit de şansa acordată şi a făcut un meci de zile mari, remarcându-se cu două save-uri în primele 25 de minute la ocaziile lui Chu-Young Park şi Alex Chamberlain. City a marcat golul victoriei abia în minutul 83 prin Sergio Aguero.

Arsenal a ratat o ocazie mare de a egala în minutele din prelungire prin Marouane Chamakh. Scorul a rămas neschimbat şi Manchester City s-a calificat în semifinale.

O altă echipă calificată în semifinale a devenit FC Liverpool care a învins chiar pe Stamford Bridge Chelsea cu 2-0. Oaspeţii au marcat ambele goluri în a doua repriză prin Rodriguez şi Kelly, iar autorul paselor decisive la ambele reuşite a fost Craig Bellamy.

Alături de City şi Liverpool în semifinale s-a calificat Cardiff City care a trecut acasă de Blackburn Rovers cu 2-0. În ultimul meci din sferturi Manchester United va juca pe Old Trafford cu Crystal Palace.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu