Aromă de scorţişoară şi atmosferă de poveste. Mii de oameni au venit la Târgul de Crăciun din Capitală

Embed:

Atmosferă de poveste a fost aseară în centrul Capitalei, unde a fost inaugurat Târgul de Crăciun. Aroma de scorţişoară, sunetul clopoțeilor, dar şi zecile de kilometri de ghirlande au atras sute de vizitatori în scuarul Catedralei.

Startul evenimentului a fost dat la ora 18:00. Primii pe scenă au ieşit dansatorii de la "Black and White", deghizaţi în personajele din baletul "Spărgătorul de Nuci"

Simbolul târgului, din acest an, nu e bradul, se pare, ci un felinar cu luminiţe multicolore care a fost atracţia serii. Şi casa lui Moş Crăciun a fost asaltată de micii vizitatori. Unii părinţi au stat şi o oră în rând doar pentru ca picii lor să-i poată vorbi moşului.

Deşi era programat să apară şi ei pe scenă, primarul Capitalei, Ion Ceban, dar şi premierul Ion Chicu au lipsit de la sărbătoare. Cu un mesaj de felicitare a venit ministrul Educaţiei Corneliu Popovici.

"Eu sunt convins că evenimentul de astăzi va reprezenta un prilej fericit de a ne gândi la cei dragi, de a ne împărtăşi cu bucuria sărbătorilor cu cei mai trişti ca noi şi cu această ocazie vă doresc sărbători fericite. La mulţi ani!", a spus ministrul Educaţiei, Culturii, Cercetării, Corneliu Popovici.

Atmosfera de sărbătoare, timp de mai bine de o oră, a fost asigurată de Orchestra "Lăutarii". Ulterior, pe scenă au urcat Alex Calancea Band şi Lupii, iar oaspeţii au cântat şi au dansat cât i-au ţinut picioarele.

Târgul de Crăciun poate fi vizitat zilnic între orele 12:00 – 22:00. Acesta a ajuns la a treia ediție și se va încheia în data de 10 ianuarie, cu un concert și o tombolă de sărbători.

loading...

Lasă un comentariu