AROGANŢĂ, TUPEU ŞI OBRĂZNICIE la o instituţie de stat: "M-ai lovit pe faţă, cum îndrăzneşti să loveşti o avocată" (VIDEO)

Embed:

Să fii avocat nu e o întâmplare, să fii avocat e lucru mare, de această părere este şi avocata Ala Popa care s-a dat în spectacol cu activistul civic Alexei Dimitrov chiar în incinta unei instituţii de stat. 

"Cum îndrăzneşti să loveşti o avocată". 

"Ala Popa, avocata afaceristei Nadejdei Herţa de la Capitoles Park, după sedinţa de contestare a inacţiunii poliţiei pe problema tulburării liniştii publice pe timp de noapte de acest local, m-a insultat spunând că aş fi un nespălat. Pentru a proba obraznicia avocatei, am început să filmez acest lucru, însă văzând asta, Popa s-a năpustit asupra mea încercind să-mi smulgă telefonul. M-a împins, m-a apucat de cămaşă, ca ulterior tot ea să mă învinuiască că aş fi agresat-o.

Iată cum traiesc locuitorii din preajma parcului Valea Trandafirilor din aprilie şi pina octombrie...", scrie activistul Alexei Dimitrov pe o reţea de socilizare. 

Filmuleţul postat pe o reţea de socializare de activistul Alexei Dimitrov a adunat în câteva clipe sute de aprecieri şi comentarii. 

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

loading...

Lasă un comentariu