Armin Niederer şi Fanny Smith au triumfat în Alpii francezi, la Cupa Mondială de schi-cross

Embed:

Elveţienii Armin Niederer şi Fanny Smith îşi continuă evoluţiile de senzaţie la Cupa Mondială de schi-cross! După ce s-au impus în etapa de la Telluride, cei doi au triumfat şi în Alpii francezi. Datorită rezultatelor obţinute în staţiunea de la Val Thorens, Smith şi Niereder şi-au consolidat poziţiile de lideri în clasamentul general.

Armin Niereder nu are rivali la proba masculină, după ce a reuşit să mai câştige o nouă etapă disputată în staţiunea franceză Val Thorens. Niereder a fost mai bun decât canadianul Brady Leman şi americanul Joe Swensson.

"Am avut o zi minunată, am avut un start bun şi a fost cursă perfectă pentru mine", a declarat Niereder.

Fanny Smith a avut o misiune mai puţin dificilă la feminin. Elveţianca a depăşit-o lejer pe norvegianca Marte Hoeie Gjefsen, care a ajuns la finiş a doua.

"Minunat, nu îmi vine să cred, e uimitor, nu m-am aşteptat că atunci când a început sezonul voi avea o evoluţie ca asta", a spus Smith.

Celelalte două, austriaca Andrea Limbacher şi franţuzoaica Marion Josserand, au căzut la un dintre trambuline imediat ce au luat startul. Până la urmă,  cele două au continuat cursa, iar Limbacher a urcat pe podium.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu