Arme şi cartuşe, găsite după ce un tânăr A INTRAT CU O GRENADĂ într-un karaoke din Capitală

Arme de vânătoare și zeci de cartușe deținute ilegal. Toate au fost găsite în locuința tânărului ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce a intrat cu o grenadă într-un karaoke din Capitală.

Ofițerii de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica au efectuat percheziții la domiciliul acestuia din raionul Hâncești.

După ce a intrat cu o grenadă într-un karaoke din Capitală, tânărul de 25 de ani a trezit suspiciuni oamenilor legii.

În urma declarațiilor individului, ofițerii de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica au descins la domiciliul părinților acestuia, de unde el susține că a luat muniția.

Odată ajunși în satul Sărata-Mereşeni din raionul Hânceşti, polițiștii au găsit locuința întoarsă pe dos, lacăte stricate, uși descuiate și seiful spart.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit două arme de vânătoare cu țeavă lisă și douăzeci și șapte de cartușe, calibrul doisprezece. Toate acestea ar aparține tatălui individului reţinut, care este plecat la muncă în străinătate.

Armele şi muniţia deţinute ilegal au fost ridicate de oamenii legii pentru a fi predate Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu