Armata din România face noi angajări. Care sunt condițiile

Ministerul Apărării Naţionale din România recrutează candidaţi pentru ocuparea a 1.656 de posturi de soldat şi gradat profesionist, seria a II de instruire 2017.

Candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare, notează oradesibiu.ro.

Candidaţii care optează pentru profesia de soldat/gradat profesionist nu susţin concurs de admitere sub forma unor examene scrise (de cunoştinţe), însă sunt ierarhizaţi pe baza punctajului obţinut de fiecare în parte, în funcţie de performanţele înregistrate la probele de selecţie, de nivelul studiilor absolvite şi de rezultatele obţinute, precum şi de opţiunile proprii.

Pentru formarea soldaţilor/gradaţilor profesionişti prin absolvirea unui program de instruire, candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare.

De asemenea, candidaţii trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu sau să facă dovada absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.

Biroul informare recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Sibiu aduce în atenţia cetăţenilor din judeţul Sibiu, faptul că se pot prezenta la sediul nostru din Calea Dumbrăvii nr. 28-34, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi. Termenul limită pentru depinerea dosarului de candidat este 30.06.2017.

Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale şi specifice), documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi repartiţie se pot obţine la sediul Biroului informare recrutare şi la telefon 0269244712.

Lucrul cu publicul se desfăşoară după următorul program:
– luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08:30-16:30;
– marţi între orele 08:30-18:30.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu