Armaş şi Epureanu promit că vor face un meci mare împotriva selecţionatei Angliei

Embed:

Chiar dacă Anglia este în top trei al celor mai bune echipe din lume, căpitanul Alexandru Epureanu şi Igor Armaş spun că vor încerca să facă un meci mare mâine seara şi nu-i vor trata ca pe nişte vedete pe elevii lui Roy Hodgson. 

Selecţionerul Ion Caras consideră meciul cu Anglia momentul adevărului pentru selecţionata noastră. Caras şi elevii săi promit suporterilor moldoveni că vor încerca să obţină un rezultat bun în partida cu Anglia, chiar dacă adversarul este unul de top.

"Într-adevăr, cum am mai spus, Anglia este o echipă de top, cum a fost şi Olanda şi cum am avut emoţii înainte de meciul cu Olanda aşa vom avea şi în meciul cu Anglia, dar noi am demonstrat că şi cu Olanda am putut juca, de ce să nu jucăm şi împotriva Anglie", susţine jucătorul Igor Armaş. 

"Ştim că şi aşteptările sunt mari şi deaceea noi vom face tot posibilul ca echipa naţională a Moldovei, chiar având în faţă un adverdsar redutabil, să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor", spune Caras.

Caras consideră că meciul cu Anglia reprezintă momentul adevărului pentru fotbalul moldovenesc. "Noi am acumulat destulă experienţă, s-au perindat mai multe generaţii în fotbalul nostru, a venit momentul până la urmă să arătăm şi noi avem valoarea", a declarat Caras. 

"Mi-ar fi fost interesant să joc contra lui Rooney, dar ei au o selecţionată atât de puternică că au cu cine îl înlocui chiar şi pe Rooney", crede Alexandru Epureanu. 

Chiar dacă englezii s-au plâns de starea gazonului, Igor Armaş spune că acest lucru nu ar trebui să-i preocupe pe elevii lui Roy Hodgson.

"Terenul va fi egal pentru ambele echipe şi ei sunt jucători de valoare care trebuie să joace şi pe acest teren, dacă într-adevăr e de calitate proastă", spune Armaş. 

Meciul dintre Moldova şi Anglia se va juca mâine seara, de la ora 21.45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu