Ariana Grande a devenit cetățean de onoare a orașului Manchester, se declară mișcată și onorată

Ariana Grande a fost făcută miercuri cetățean de onoare a lorașului Manchester, în urma unei moțiuni votate în unanimitate de consilierii locali, motiv pentru care s-a declarat "mișcată și onorată", într-o postare pe Instagram, relatează agenția de știri UPI.

Cântăreața de 24 de ani le-a mulțumit oficialilor din Manchester într-o postare de joi dimineață, după aceștia au făcut-o cetățean de onoare al orașului pentru implicarea ei în organizarea concertului "One Love", spectacol de binefacere pentru victimele atacului terorist comis după un concert al cântăreței, scrie agerpres.ro.

"Nu știu ce să spun. Cuvintele nu sunt de ajuns. Sunt mișcată și onorată. Inima mea a rămas acolo. Vă iubesc. Vă mulțumesc", a scris ea pe Instagram.

The Guardian a relatat că aleșii locali din Manchester au votat în unanimitate, la o întâlnire de miercuri, pentru a-i acorda distincția respectivă Arianei Grande. Liderul Consiliului Local, Richard Leese, este cel care a propus moțiunea, numind-o pe Grande "o tânără femeie americană în cazul căreia ar fi fost de înțeles dacă nu ar mai fi vrut să vadă vreodată acest loc".

"Dar nu, ea, ca artistă, ca interpretă, a decis că nu va mai urca pe scenă în alte parte până când nu se va întoarce pentru a cânta la Manchester", a spus Leese.

"Făcând acest lucru ea a sprijinit moral mii de oameni, a adunat milioane pentru fondul de urgență We Love Manchester și a devenit prima susținătoare a acestui fond. De aceea propun ca Ariana Grande să fie făcută cetățean de onoare a orașului Manchester", a mai spus politicianul.

Ariana Grande a contribuit la organizarea concertului "One Love" după ce 22 de persoane au fost ucise după show-ul ei de la 22 mai. Ea și alte staruri, printre care Justin Bieber și Katty Perry, au cântat la evenimentul 'One Love', în urma căruia s-a strâns peste 3 milioane de dolari pentru victime și familiile lor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu