"Argo", desemnat cel mai bun film la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani

Embed:

Febra distincţiilor continuă la Hollywood. Cea de-a 19-a gală a premiilor, decernate de Sindicatul actorilor americani, şi-a desemnat laureaţii. Filmul "Argo", în regia lui Ben Affleck, a fost marele câştigător al ceremoniei.

De asemenea, "Argo" a obţinut premiul pentru cel mai bun film în cadrul ceremoniei Screen Actors Guild, desfăşurată la Los Angeles. Pelicula mai are şi şapte nominalizări la premiile Oscar, care vor fi acordate pe 24 februarie. Producţia are la activ două globuri de aur.

"Nu este vorba despre mine. Totul este datorită acestor oameni incredibili care au lucrat la acest film", a declarat Affleck. 

Daniel Day-Lewis s-a impus la categoria "cel mai bun actor", cu rolul din "Lincoln". 

Jennifer Lawrence a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul principal în "Silver Linings Playbook". Artista a avut parte, însă, de un incident neaşteptat - i s-a rupt rochia când a urcat pe scenă. 

În domeniului televiziunii, producţia britanică "Downton Abbey" a fost desemnată drept "cel mai bun serial dramatic", iar "Modern Family" - "cel mai bun serial de comedie".

Bryan Cranston a fost numit cel mai bun actor dintr-un serial dramatic, pentru rolul din "Breaking Bad".

Actorul Dick Van Dyke a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Screen Actors Guild Awards este una dintre cele mai urmărite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood. Sindicatul actorilor americani este format din aproximativ 120.000 de artişti de film şi televiziune.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu