Argint şi bronz pentru Moldova la Campionatul European de lupte libere

Embed:

Ludmila Cristea a cucerit medalia de argint la Campionatul European de lupte libere de la Dortmund, iar Natalia Budu a învins în confruntarea pentru bronz. O altă sportivă moldoveancă, Iulia Leorda, a avut un debut nefast şi a fost eliminată chiar din prima rundă de o luptătoare din Belarus.

Ludmila Cristea a cucerit pentru a treia oară în carieră argintul, după succesele din 2006 de la Moscova şi 2008 de la Tampere. Cristea a pierdut în finala categoriei de 55 de kilograme în faţa suedezei Ida-Tereze Nerell.

La categoria de 51 de kilograme, Natalia Budu a luat în premieră bronzul după victoria obţinută în faţa reprepzentantei Belarusului, Maria Ivanova. În prima confruntare, Budu a avut-o adversară pe fosta noastră compatrioată, Angela Dorogan, actualmente reprezentanta Azerbaidjanului. Apoi a urmat înfrângerea cu ucraineanca Iulia Blahinia.

Debutantă la Europenele de seniori, campioana olimpică de juniori la Olimpiada de la Singapore, Iulia Leorda, a o fost eliminată chiar din prima rundă. În vârstă de 16 ani, Leorda a fost învinsă de o sportivă din Belarus, Vanesa Kaladinskaia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu