Arestată pentru că şi-a legat tatăl cu un lanţ de un copac

O femeie a fost arestată pentru că şi-a ţinut tatăl de 70 de ani legat cu un lanţ metalic de un copac din grădină. Bătrânul a fost supus tratamentului inuman timp de 4 zile, scrie CanCan.

S-a întâmplat în sudul Rusiei. Fiica victimei, în vârstă de 41 de ani, împreună cu partenerul său de viaţă, şi-a legat părintele de un pom din curte, pentru că ar fi fost "obosită de faptul că trebuia să aibă grijă de omul orb şi surd".

"Pentru a evita ca bătrânul să le scape de sub control, bărbatul şi femeia l-au legat cu un lanţ metalic de un copac din curte şi l-au ţinut astfel din 28 iulie până în 1 august", au declarat oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, "vecinii au auzit ţipete şi au sunat la echipele de intervenţie. Omul a fost eliberat de poliţie".

Poliţiştii au confiscat lanţul de 3,5 metri, cu care fusese legat bătrânul, dar şi o sticlă de apă şi un vas din aluminiu. Nu se ştie dacă victima a fost hrănită în tot acest răstimp.

Menţionăm că în regiune, temperatura exterioară a urcat, în perioada în care bătrânul a stat legat ca un câine de copac, până la 50 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu