AREST PRELUNGIT pentru cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul armat de la Botanica

Embed:

Trei tineri implicați în incidentul armat de la o terasă din sectorul Botanica al Capitalei au primit câte 20 de zile de arest la domiciliu. Astfel, judecătorul a admis, parţial, demersul procurorului, care a solicitat prelungirea arestului cu 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, principalul acuzat în acest dosar nu poate fi tras la răspundere, deocamdată, pentru că este sub supravegherea medicilor.

În data de 10 iulie, cei trei tineri au primit 10 zile de arest. După pronunţarea hotărârii de prelungire a sancţiunii, aceștia au refuzat să facă declaraţii în faţa presei.

La judecătorie au fost prezenți părinții tinerilor. Şi ei au refuzat să vorbească despre acuzațiile care li se aduc fiilor lor.

Atât procurorul, cât și avocații au evitat să ofere mai multe detalii despre acest caz. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, când s-a iscat un conflict între un grup de tineri şi angajaţii localului. Unul dintre clienţi a scos un pistol din maşină şi a ameninţat că va deschide focul.

După ce tânărul a refuzat să se conformeze somaţiilor, un poliţist a tras un foc de armă. Pistolarul, care a mai fost cercetat pentru huliganism, a fost rănit la picior.

Citeşte şi: FILMUL INTEGRAL al împuşcăturilor de la Botanica. IMAGINI NECENZURATE din timpul incidentului armat

 
Pe aceeaşi temă