Arena lui Atletico Madrid a găzduit ultimul meci înainte de a fi demolată

Embed:

Ultimul spectacol pe celebrul stadion Vicente Calderon. Arena lui Atletico Madrid a găzduit ultimul meci înainte de a fi demolată. În teren a evoluat echipa formată din fostele și actualele staruri ale echipei "rojiblanco", și o alta pentru care au jucat mai multe legende ale fotbalului mondial, precum Ronaldinho, Clarence Seedorf, Gaizka Mendieta, dar şi românul Cosmin Contra, actualul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti.

Aceştia şi-au amintit de tinereţe şi au făcut furori în teren. Portarul cloumbian Rene Higuita, care a devenit celebru după ce a inventat "lovitura scorpionului", a marcat din penalty în meciul legendelor.

În timp ce suporterii şi legenedele fotbalului şi-au luat adio de la stadionul Vicente Calderon, Tom Cruise a vizitat noua arena a clubului Atletico Madrid.

După o excursie pe noua bijutierie cu o capacitate de 68 mii de locuri, celebrul actor a primit şi un tricou personalizat al formaţiei spaniole din partea conducerii clubului.

Atletico Madrid se va muta pe noua arenă începând cu sezonul viitor. Conducerea "Rojiblancos" a reuşit să o cumpere de la primărie contra sumei de 30 de milioane de euro.

Lucrările de construcţie la stadionul Wanda Metropolitano au costat 270 de milioane de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu