Are o VOCE FERMECĂTOARE! Daniela Sclifos, una dintre participantele show-ului WOW KIDS, invitată la Prima Oră (VIDEO)

A cucerit publicul, dar şi juraţii cu vocea sa fermecătoare. Vorbim despre Daniela Sclifos, una dintre participantele la show-ul WOW KIDS de la PRIME TV. Mica interpretă a fost invitată la emisiunea Prima Oră unde a povestit despre emoţiile şi experienţa din timpul show-ului. Alături de ea a fost şi unul dintre membrii juriului, interpreta Natalia Gordienko. 

Daniela Sclifos a mărturisit că a avut emoţii mari înainte de a urca pe scena show-ului WOW KIDS.

După ce a interpretat o piesă despre Bucovina, pe versurile lui Grigore Leșe, fata a primit din partea juraţilor trei de nouă.

La fiecare ediţie, abilităţile tinerilor sunt evaluate de un juriu format din coregraful Teodor Rădulescu şi interpreţii Nicu Ţărnă şi Natalia Gordienko. Interpreta a povestit cum face faţă sarcinilor. 

"Este un pic de stres, dar stres plăcut, pentru mine a fost şi o mare plăcere şi o mare onoare. Avem o echipă extraordinară, o echipă Prime TV, WOW KIDS, e cea mai wow echipă cu care am lucrat", a spus membru al juriului, Natalia Gordienko.

Ediţia de mâine a emisiunii WOW KIDS va fi şi ea una specială. Telespectatorii vor avea posibilitatea să cunoască tinere talente din mai multe domenii. Cei mai talentaţi copii din Moldova vor juca şah, vor dansa şi vor cânta. Unul dintre participanţii ediţiei de mâine i-a impresionat pe juraţi prin cunoştinţele pe care le posedă.

Cine este cel mai WOW copil din ţară, care va obţine premiul mare de 100 de mii de lei, se va decide în finală. Nu rataţi următoarea ediţie a show-ului la PRIME mâine, începând cu ora 20:00 şi duminică în reluare de la ora 11.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu